Yrkessprängare i farten

Vi har liknande krater på innergården. Undrar just hur plåttaken ser ut.

4 Replies to “Yrkessprängare i farten”

  1. Va? Att dom spränger så det flyger skräp runt? Det är ju livsfarligt. Anmäl dom!

  2. Detdär skall inte vara möjligt, det är verkligen noggrant med sprängningsarbeten. Speciellt i Esbo efter sprängningsolyckan i Frisans 2006!

    Ring polisen.

  3. Väldigt noggrant, jo. Ett tag för några veckor sedan skulle jag säkert ha kunnat stjäla dynamitgubbar om jag så önskat och varit snabbfotad. Paketbilen med sprängämnen stod på gångvägen med bakluckan öppen medan gubbarna bar stuff till arbetsplatsen.

    Kult sammanträffande att du nämner Esbo annars. Idag när någon form av arbetsledare stod på vår gård i telefon och förklarade vad som hade hänt snappade jag upp att han beskrev platsen som “är det nu Köklax eller? Det finns i … är det kanske Esbo?”

Comments are closed.